Δείτε τι θα αλλάξει στο Αεροδρόμιο Μακεδονία, όλα τα σχέδια της Fraport Greece

aerodrom_makedonia
Διαβάστε επίσης

Τα σχέδιά της για το Αεροδρόμιο Μακεδονία παρουσίασε η Fraport Greece στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ). Ειδικότερα, σύμφωνα με τα σχέδια που παρουσίασε η εταιρεία, o τερματικός σταθμός του αεροδρομίου θα ανακαινιστεί και θα εκσυγχρονιστεί, ενώ θα πραγματοποιηθεί αναδιάπλαση των εμπορικών χώρων του αεροδρομίου.

Οι σημαντικές βελτιώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την αύξηση τόσο της χωρητικότητας του αεροδρομίου όσο και της ποιότητας των υπηρεσιών περιλαμβάνουν: 47% αύξηση των σταθμών Check-in, 75% αύξηση των ζωνών παραλαβής αποσκευών, 50% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών και διπλασιασμό των ζωνών ασφαλείας του αεροδρομίου. Ταυτόχρονα, όλες οι λειτουργίες του αεροδρομίου θα πραγματοποιούνται με βάση τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ασφαλείας.

Στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της περιοχής της Μακεδονίας ως ένας ιδιαίτερα ελκυστικός προορισμός, καθώς και η ενδυνάμωση της θέσης της πόλης ως σημαντικό εμπορικό, επιχειρηματικό και τουριστικό κέντρο–κόμβο που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη Νότια Ευρώπη.

slide_505598_7065490_free

slide_505598_7065494_free

slide_505598_7065498_free

πηγή: huffingtonpost.gr

Παλαιότερα άρθρα: