Δεν την δέχονται για Υπουργό Υγείας επειδή ζυγίζει 127 κιλά

MAGGIE DE BLOG
Διαβάστε επίσης

Αντιδράσεις προκαλεί στο Βέλγιο η τοποθέτηση της Maggie De Block στη θέση της υπουργού Υγείας.

Αν και είναι από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στο Βέλγιο, σύμφωνα με το onmed, τα κιλά της προκαλούν διάφορα σχόλια για το αν είναι το κατάλληλο παράδειγμα, καθώς ανάμεσα στις αρμοδιότητες του υπουργού Υγείας στο Βέλγιο είναι η πρόληψη και η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Η 52χρονη Maggie De Block ζυγίζει 127 κιλά και είναι γιατρός. »Πρόκειται για κάποιο αστείο» λένε εκείνοι που διαφωνούν με το διορισμό της, επισημαίνοντας ότι δεν αποτελεί καλό παράδειγμα.

Ο ανταποκριτής του βελγικού τηλεοπτικού σταθμού VRT στην Ουάσινγκτον Tom van de Weghe, σε ένα tweet του αμφισβήτησε το κατά πόσο θα είναι «αξιόπιστη» για τη θέση αυτή, ενώ ένας τηλεοπτικός σταθμός της Ολλανδίας την παρομοίασε με μια υπερμεγέθη φιγούρα που απεικονίζεται σε πίνακα του Ρούμπενς και ανέφερε ότι η εμφανής της παχυσαρκία θα μπορούσε να προκαλέσει γέλια…

«Ξέρω ότι δεν είμαι μοντέλο, όμως πρέπει να κοιτάζουμε και το “περιεχόμενο” όχι μόνο το περιτύλιγμα», είχε δηλώσει η ίδια.

Η Maggie De Block είχε διατελέσει στην προηγούμενη κυβέρνηση του Βελγίου υπουργός Μετανάστευσης και θεωρείται ιδιαίτερα πετυχημένη στη χώρα της επειδή κατάφερε να μειώσει τον αριθμό των αιτήσεων για άσυλο σχεδόν στο μισό.

Παλαιότερα άρθρα: