Διαρρήκτης μηνύει τον ιδιοκτήτη επειδή τον πυροβόλησε (ΒΙΝΤΕΟ)

69d579badd90f3db34c7e934fa5badd8_XL
Διαβάστε επίσης

Κάπως διαφορετικά εκτυλίχθηκαν τα πράγματα μεταξύ του θύτη και του θύματος μιας διάρρηξης. Ο εν λόγω διαρρήκτης, ο οποίος εισέβαλε σε ένα γκαράζ στην Ιντιάνα των ΗΠΑ πριν από δυο χρόνια, μήνυσε τον ιδιοκτήτη επειδή τον πυροβόλησε.

Ο διαρρήκτης, ο 31χρονος πλέον Ντέιβιντ Μπέιλι, εισέβαλε στο γκαράζ του Ντέιβιντ Μακλάφλιν στις 21 Απριλίου του 2014. Όταν χτύπησε ο συναγερμός, ο Μπέιλι τράπηκε σε φυγή, αλλά ο Μακλάφλιν τον κυνήγησε και πυροβόλησε εναντίoν του τρεις φορές.

Μια από τις σφαίρες τον πέτυχε στο χέρι, περνώντας μέσα από την αρτηρία και προκαλώντας μόνιμη βλάβη. Ο διαρρήκτης υποστηρίζει πως δεν εισέβαλε με σκοπό την κλοπή και πως δικαιούται αποζημίωση για τις σωματικές βλάβες αφού ο ιδιοκτήτης πυροβόλησε εναντίων του σε δημόσιο χώρο και όχι όσο βρισκόταν μέσα στην οικία του.

Τόσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όσο και ο δικηγόρος του χαρακτήρισαν τη μήνυση «εξοργιστική» ενώ ο δικηγόρος υποστήριξε το δικαίωμα του κάθε πολίτη της Ιντιάνα να προστατεύει την οικία του από εισβολής, τονίζοντας πως δεν πιστεύει πως ο διαρρήκτης θα καταφέρει να πάρει αποζημίωση.

Δείτε το βίντεο:

Παλαιότερα άρθρα: