Διάσημοι… αγοράζουν followers για τα προφίλ τους!

social-media
Διαβάστε επίσης

Διασημότητες ανά τον κόσμο που έχουν έναν μεγάλο αριθμό από followers στο Instagram, ίσως να μην είναι και τόσο δημοφιλείς όσο νομίζουν τελικά…

Τα σάιτ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα ανακοίνωσαν στους χρήστες ότι ο αριθμός των χρηστών που σας ακολουθούν έχει αλλάξει. «Κάναμε εκκαθάριση και αφαιρέσαμε όλους τους ανεπιθύμητους λογαριασμούς».
«Οι λογαρισμοί πολλών σελέμπριτι ελέγχονται από ομάδες κοινωνικών δικτύων», εξηγεί ο CEO της εταιρείας Talent Resources, Michael Heller.

«Είναι πολύ φθηνό, και για αυτό οι ομάδες αγοράζουν followers για να ενισχύσουν το προφίλ τους. Για παράδειγμα πληρώνουν 30 δολάρια για 2.500 followers. Ακόμα και αν αυτοί που κάνουν follow δεν πληρώνονται το αποτέλεσμα που φαίνεται στο Instagram είναι παραπλανητικό και δεν ανταποκρίνεται στον πραγματικό αριθμό.

Για παράδειγμα, την Πέμπτη παρατηρήθηκε ότι 1,3 εκατομμύρια followers εξαφανίστηκαν από την Kim Kardashian. Η Rihanna έχασε 1.2 εκατ., η Katy Perry 300 χιλιάδες και η Oprah Winfreyέχασε 100.000.

«Αυτό είναι κακό για τους σταρ για πολλούς λόγους», λέει ο Heller και συμπληρώνει: «Είναι ντροπιαστικό και επικίνδυνο γιατί μπορεί να χάσουν ακόμα και πολλά χρήματα».

Σημειώνεται ότι μεγάλα brand πληρώνουν μέχρι και 100.000 δολάρια και διαπραγματεύονται την αμοιβή με βάση τους followers.

Παλαιότερα άρθρα: