Δικάζεται η Σέρβα που φίλησε τις πατούσες του Μπερλουσκόνι (ΦΩΤΟ)

ESCORT: BEGAN, PREMIER? RAGAZZE GLI FANNO GIRARE LA TESTA
Διαβάστε επίσης

Είναι μια από τις καλλονές που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη διαφορά ότι δεν ήταν για εκείνη η εμπειρία μιας βραδιάς, αλλά τον ερωτεύτηκε σφόδρα!

Με μαλλιά μαζεμένα και γοερά κλάματα, η 41χρονη Σαμπίνα Μπέγκαν (Sabina Beganović) δήλωσε στο ότι για εκείνη ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός ήταν «σύντροφος και πατέρας».

Η Γερμανίδα ηθοποιός με καταγωγή από τη Σερβία και χώρα διαμονής την Ιταλία με δάκρυα στα μάτια μίλησε στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στη δίκη για την υπόθεση του σκανδάλου «μπούνγκα-μπούνγκα».

serva-berlouskoni2

Η Σαμπίνα παραδέχεται ότι διοργάνωνε τα… κομψά δείπνα με μοντέλα στις πολυτελείς βίλες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Αγάπησα πολύ αυτόν τον άνδρα και θα έκανα τα πάντα για εκείνον». Συνεχίζοντας η Μπέγκαν είχε αναφερθεί στην πρώτη της νύχτα με τον Καβαλιέρε χαρακτηρίζοντάς την «υπέροχη». «Ο πρόεδρος; Ήταν ρομαντικός. Είναι ο μόνος άνδρας που με έκανε να νιώσω γυναίκα και υποσχέθηκα να τον προστατεύω», είχε δηλώσει.

Η ηθοποιός-μοντέλο ή «βασίλισσα μέλισσα», όπως είναι το ψευδώνυμό της, σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει ότι είχε φιλήσει «τα πόδια του Σίλβιο», περιγράφοντας ότι ήταν «πανέμορφα» και «ευωδιαστά». Μιλώντας ενώπιον των δικαστών, στην ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης προώθησης γυναικών στην πορνεία, μίλησε με υπέροχα λόγια για τον Μπερλουσκόνι: «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Για μένα πρώτα ήταν σύντροφος και μετά πατέρας. Οργάνωσα πολλά δείπνα, το έκανα για εκείνον, γιατί έλεγε ότι τα είχε ανάγκη».

serva-berlouskoni3

Τέλος η Μπέγκαν τόνισε: «Ήθελα να τον ικανοποιήσω με κάθε τρόπο. Σήμερα το μετανιώνω και ζητάω από το Θεό να με συγχωρήσει. Εργαζόμουν, δεν είχα ανάγκη να προωθήσω γυναίκες στην πορνεία για να κερδίσω χρήματα. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο του αφιερώνεις τη ζωή σου. Εγώ ήθελα να υπερασπιστώ τον πρόεδρο. Δήλωσα ότι συμμετείχα στα “μπούνγκα-μπούνγκα”, αλλά όλοι ξέρουν ότι δεν είναι αλήθεια».

Παρά τις δηλώσεις της, η Εισαγγελία ζητά τη φυλάκισή της για τρία έτη.

πηγή: tff.gr

serva-berlouskoni4serva-berlouskoni5serva-berlouskoni6serva-berlouskoni7

Παλαιότερα άρθρα: