Δονητές προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο σε λεωφόρο της Μόσχας! (ΒΙΝΤΕΟ)

0326498b3300ea1326e51f2c18c531e9_XL
Διαβάστε επίσης

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα είναι καθημερινό φαινόμενο στην Μόσχα, ωστόσο, όταν αυτά προκαλούνται από… δονητές, τότε σίγουρα αξίζει να τους δοθεί μεγαλύτερη προσοχή.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Russia Today, χθες το απόγευμα προκλήθηκε κυκλοφορικό κομφούζιο σε κεντρικό δρόμο της ρωσικής πρωτεύουσας και η αιτία ήταν ένα «βουνό» από σεξουαλικά βοηθήματα που κάποιος είχε αφήσει σε ώρα αιχμής, στη μέση του οδοστρώματος!

Ποίος, όμως, και γιατί παράτησε τους δονητές στην λεωφόρο Tsvetnoy;

Όπως αναφέρει το RT, ένας άτυχος άντρας κουβαλούσε τα sex toys σε ένα χάρτινο κουτί, το οποίο λόγω της βροχής καταστράφηκε και ως αποτέλεσμα, οι… πολύχρωμοι δονητές ξεχύθηκαν στον δρόμο!

Οι οδηγοί και οι περαστικοί που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο σημείο ξέσπασαν σε γέλια και αντί να σπεύσουν να βοηθήσουν τον άντρα να μαζέψει τα πράγματά του, έβγαλαν από τις τσέπες τους τα smartphone τους και άρχισαν να καταγράφουν τις προσπάθειές του!

Ο άντρας μάζεψε τελικά τα σεξουαλικά βοηθήματα, έτρεξε στο αυτοκίνητό του και… εξαφανίστηκε, προφανώς ντροπιασμένος εξαιτίας της άβολης κατάστασης στην οποία βρέθηκε. Ωστόσο, σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το θέμα θα είχε και συνέχεια αφού σε λίγες ώρες θα έβλεπε τον εαυτό του και τους δονητές του να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Παλαιότερα άρθρα: