Δουλειά του; Δοκιμαστής μαριχουάνας!

marihuana tester
Διαβάστε επίσης

Στο Denver μπορεί κανείς να συναντήσει τον Jake Browne η δουλειά του οποίου μάλλον δεν είναι και τόσο συνηθισμένη.

Ο Browne, για λογαρισμό της εφημερίδας New York Times, παρουσιάζει την διαδικασία μέσω της οποίας κρίνει εάν η μαριχουάνα που καπνίζει είναι καλής ποιότητας. Είναι ο πρώτος κριτικός μαριχουάνας στις ΗΠΑ.

Αυτό που ψάχνει ο Browne, όταν καπνίζει ένα τσιγάρο μαριχουάνας, είναι όχι μόνο αν είναι καλής ποιότητας, αλλά και τι ιδιαιτερότητες έχει καθώς περιγράφει στην εφημερίδα στην οποία διατηρεί στήλη τα προϊόντα που υπάρχουν πια νόμιμα στο Colorado – την πολιτεία όπου αποποινικοποιήθηκε η μαριχουάνα.

«Κάνω μόνο δύο με τρεις τζούρες» εξηγεί στην εφημερίδα. Χαρακτηριστικά όπως η καθαρότητα, τα αρώματα και η επίδραση που έχει η μαριχουάνα – που διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα, είναι αυτά που ψάχνει να ελέγξει ο κριτικός Jake Browne.

Είναι ο πρώτος κριτικός μαριχουάνας για την εφημερίδα Denver Post, την γηραιότερη καθημερινή εφημερίδα της περιοχής. Η στήλη του με τίτλο The Cannabist δημοσιεύεται δύο φορές την εβδομάδα και είναι τρομερή δημοφιλής. Ως τώρα έχει γράψει εικοσιεφτά κριτικές και ο ίδιος αποκαλύπτει οτι όταν πρωτοείδε την αγγελία για την θέση στο facebook, νόμιζε οτι ήταν πλάκα.

Παλαιότερα άρθρα: