Δωρεάν για όλους το GoogleEarthPro!

49e1872b282954f6a9bcbddb84cda0ef_XL
Διαβάστε επίσης

Ελεύθερο για όλους είναι πλέον το GoogleEarthPro, εδώ και λίγα 24ωρα. Μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές της Google που είναι αρκετά ακριβή για να την κατεβάσεις, βρίσκεται πλέον διαθέσιμη στο κοινό δωρεάν.

Το Googlemaps το χρησιμοποιούμε όλοι για να αναζητήσουμε περιοχές σε όλο τον κόσμο, αλλά και για την υπηρεσία streetview και να βρεθούμε, σαν πεζοί, σχεδόν σε κάθε δρόμο σε όλο τον πλανήτη. Εδώ και λίγους μήνες όμως υπάρχει και το GoogleEarthPro είναι ένα… εξελιγμένο Googlemaps που προσφέρει απίστευτες υπηρεσίες (3D απεικονίσεις για εκατομμύρια κτίρια αλλά και αναλυτικές μετρήσεις για αυτά σε βαθμό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές) το οποίο όμως είναι και πανάκριβο (κοστίζει 400 δολάρια)

Εδώ και λίγες ώρες όμως είναι ελεύθερο! Επειδή είναι άγνωστο το κατά πόσο το «δωρεάν» θα είναι μόνιμο, τρέξτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Μπορείτε να κατεβάσετε εικόνες υψηλής ανάλυσης, να κινηματογραφήσετε flyovers σε όλο τον κόσμο και να βρείτε οπτικές πληροφορίες για κάθε μέρος στην υφήλιο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε εδώ, να εγγραφείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα!

Παλαιότερα άρθρα: