Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16 Απριλίου έως 22 Απριλίου 2018

zodia-mhna
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas konstantinos zodia

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε αλλά και να αναθεωρήσετε καταστάσεις, είναι η στιγμή έτσι κι αλλιώς να δουλέψετε περισσότερο για όσα θέλετε να καταφέρετε με τον Κρόνο να εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία στις 18/04 δίνοντας σας την ανάγκη να δουλέψετε αρκετά για να καταφέρετε τις επιθυμίες σας.

Στις 16 Απριλίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μέσα στον 2ο οίκο, η συμμετοχή του Ουρανού και του αστεροειδή Εστία (Vesta) δείχνει πως αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει αρκετές αλλαγές μαζί της και μας ωθεί να κάνουμε αποφασιστικά βήματα για όσα θέλουμε να πετύχουμε.

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 16/04, σας δίνει περισσότερη ευελιξία αλλά και κατάλληλη διάθεση προς με τους άλλους, η επικοινωνία σας βελτιώνεται, οι σκέψεις σας είναι πιο ξεκάθαρες και μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Τα επαγγελματικά σας παραμένουν απαιτητικά όμως ενεργήσετε για την κατάκτηση των στόχων σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε αφού ο Ερμής σας βοηθάει να εναρμονίστε τις σχέσεις σας και να συζητήσετε πιο εύκολα με όσους αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 θα σας δώσει την απαραίτητη πνευματική διαύγεια ώστε να μπορέσετε να γεμίσετε με νέες ιδέες αλλά και την κατάλληλη στάση για να ανταπεξέρθετε σε εκκρεμότητες που έχετε και να κάνετε νέα ξεκινήματα που θέλετε. Είναι πλέον καιρός να βελτιώσετε σχέσεις, εστιάζοντας αρκετά στην καλή επικοινωνία σας με τους άλλους, με την κατάλληλη προσέγγιση από σας μπορείτε να βελτιώσετε θέματα φέροντας τις σχέσεις σας σε ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε περισσότερα και να διαχειριστείτε καλύτερα ζητήματα που σας απασχολούν. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας που μπορείτε αρκετά να αλλάξετε το κλίμα μέσα σε αυτές και να βελτιώσετε αρκετά, ανανεώνοντας τες. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να επανεκτιμήσει καταστάσεις και να προσπαθήσετε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να κινήσετε σχέδια που έχετε, ώστε να τα εξελίξετε ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών αλλά και των επαγγελματικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 τονίζει τα επαγγελματικά σας, μπορείτε να χειριστείτε δύσκολα ζητήματα και να βρείτε την κατάλληλη προσέγγιση ώστε να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες για να πετύχετε περισσότερα πάνω σε νέα σχέδια και φιλοδοξίες που έχετε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τις προσωπικές σας σχέσεις που μπορεί να δυσκολέψουν ιδιαίτερα αν δεν εστιάσετε στην καλή έκφραση όσων νιώθετε, αποφύγετε να αμελήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ:

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 σας βοηθάει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να βελτιώσετε ζητήματα που υπάρχουν ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών σας, που μπορείτε να αντιμετωπίσετε θέματα που σας απασχολούν μέσα σε αυτόν με μία καλύτερη προσέγγιση, εστιάζοντας στην καλή επικοινωνία ιδιαίτερα μέσα στις συνεργασίες αλλά και σε καλές επαγγελματικές επαφές. Η ευελιξία σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας τομέα, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε περισσότερο ζητήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 σας ωθεί να διαχειριστείτε ζητήματα που έχετε σε εκκρεμότητα, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την εσωτερική ένταση και ισορροπήστε ψυχολογικά ιδιαίτερα πριν πάρετε αποφάσεις, ακόμα και αν ορισμένα θέματα σας αγχώνουν κινηθείτε προσεκτικά προσπαθώντας να βρείτε την κατάλληλη λύση και την κατάλληλη προσέγγιση. Ειδικά στις σχέσεις σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε σωστά τα συναισθήματα που νιώθετε, είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να κινηθείτε με περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ:

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 βοηθάει αρκετά ώστε να χρησιμοποιήσετε την διπλωματία σας για την καλυτέρευση αρκετών ζητημάτων που υπάρχουν και να φέρετε την εξέλιξη που αναζητάτε, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε αρκετά ζητήματα και να προχωρήσετε με καλύτερο τρόπο ειδικά μέσα σε συνεργασίες. Η καλή επικοινωνία βοηθάει να προχωρήσετε νέα σχέδια, εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για σας. Στις προσωπικές συζητήστε και ανανεώσετε τους δεσμούς σας με όσους αγαπάτε και να αντιμετωπίσετε με καλύτερο τρόπο ζητήματα που σας δυσκολεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Με την Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 ισορροπήστε τις σκέψεις σας και προσεγγίστε τους άλλους με έναν ήρεμο τρόπο, προσπαθήστε να φέρετε την απαραίτητη ισορροπία στις σχέσεις σας αλλά και στα εργασιακά σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα ζητήματα, είστε παραγωγικοί και μπορείτε να βάλετε αρκετά σχέδια πλέον σε εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε ευκολότερα τις λύσεις όπως και τον τρόπο να προχωρήσετε στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 θα σας βοηθήσει ώστε να μπορέσετε να είστε πιο διαλλακτικοί μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά ζητήματα που υπάρχουν αλλά και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με όσους αγαπάτε. Μπορείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε νέες δραστηριότητες που μπορεί να βοηθήσουν τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 τονίζει τα συναισθήματά σας, ο τρόπος που αντιδράτε αλλά και το έντονο συναίσθημα που έχετε μπορεί να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες αν δε είστε προσεκτικοί. Καλό είναι να σκεφτείτε περισσότερο όσα έχετε να πείτε με τους άλλους και ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα. Η διάθεση σας και η επικοινωνία σας είναι καταλυτική για την καλή πορεία των σχέσεων, ιδιαίτερα μέσα στα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να φροντίσετε αρκετά την επικοινωνία μέσα στις συνεργασίες σας για να προχωρήσουν τα σχέδιά σας που χρειάζονται αρκετή προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/04 τονίζει την επικοινωνία σας, θα σας βοηθήσει αρκετά ώστε να αντιμετωπίσετε ζητήματα που χρειάζονται καλό χειρισμό. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα παρεξηγήσεις και θέματα που σας απασχολούν με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να προσεγγίσετε τους άλλους και να επικοινωνήσετε μαζί τους σε ουσιαστική βάση, βελτιώστε καταστάσεις φέρνοντας την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας. Στον τομέα των επαγγελματικών σας εστιάστε περισσότερο στα σχέδιά σας και βάλτε τα σε εφαρμογή.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: