ΕΔΕ διέταξαν για το «καυτό» Hot Shots 2015 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

hotshots calendar
Διαβάστε επίσης

«Φωτιές» στις τάξεις της Αμερικανικής Εθνοφρουράς «ανάβει» η σέξι φωτογράφηση εντυπωσιακών μοντέλων για τις ανάγκες του ημερολογίου «HotShots 2015».

Το ημερολόγιο αυτό χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση χρημάτων για στρατιωτικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς, ωστόσο φέτος προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

hotshotscalendar1

Και αυτό γιατί η Εθνοφρουρά της Γιούτα επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί με την άδεια ποιού χρησιμοποιήθηκαν, για τις ανάγκες της σέξι φωτογράφησης, οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και το προσωπικό της.

hotshotscalendar2

Ακολουθώντας την απλή, αλλά πάντα επιτυχημένη μιλιταριστική συνταγή «σέξι γκόμενες με όπλα», η φωτογράφηση συγκεντρώνει μοντέλα γνωστά για τις «καυτές» εμφανίσεις τους σε ανδρικά περιοδικά, όπως η πληθωρική Ρόζι Τζόουνς.

hotshotscalendar3

Ωστόσο, μεταξύ των καλλονών που «παρελαύνουν» στη φωτογράφηση, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, φαίνεται ότι εμφανίζονται και μέλη της Εθνοφρουράς της Γιούτα.

hotshotscalendar4

Τα ίδια τα κορίτσια που συμμετείχαν στην φωτογράφηση, φέρονται να χρησιμοποίησαν πραγματικά πυρά, ενώ ανέβηκαν σε άρμα, κράτησαν μπαζούκας και «έβγαλαν» όλο τον πολεμοχαρή εαυτό τους στο φακό.

Σκοπός του ημερολογίου, που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Βοήθεια Για Ήρωες», που στηρίζει τραυματίες βετεράνους και τις οικογένειές τους.

hotshotscalendar5

Δείτε την σελίδα τους: hotshotscalendar.com δείτε κι εδώ: hotshotscalendar.com Ακολουθήστε στο twitter.com και στο facebook.com

hotshotscalendar6

Δείτε τα Video:hotshotscalendar7


hotshotscalendar8

Παλαιότερα άρθρα: