Έκλεισαν διακοπές σε 5άστερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής και βρέθηκαν σε… γιαπί! (ΦΩΤΟ)

8697499e7205f6dd28547ef2889b934e_XL
Διαβάστε επίσης

Θύματα απάτης έπεσαν Βρετανοί τουρίστες που θέλησαν να κλείσουν για διακοπές ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στις Καλύβες Χαλκιδικής.

Στην ιστοσελίδα του τουριστικού πρακτορείου Thomspon Holidays, υπήρχε διαφήμιση για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων και μάλιστα στη διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 419 λιρών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, όσοι τουρίστες όμως έκλεισαν αυτό το πακέτο και ήρθαν στην Ελλάδα δεν αντίκρισαν αυτό που τους είχαν περιγράψει. Αντίθετα, βρήκαν ένα ξενοδοχείο μισοτελειωμένο, εργάτες να δουλεύουν, πόρτες χωρίς τζάμια, έπιπλα ακόμη στις συσκευασίες τους.

Οργισμένοι οι τουρίστες που εξαπατήθηκαν από το πρακτορείο ανέβασαν στο Twitter φωτογραφίες και σχόλια θυμού για τα όσα υπέστησαν.

«Φτάσαμε σε αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, all inclusive το οποίο ήταν το απόλυτο αίσχος. Μας είχαν διαβεβαιώσει ότι το ξενοδοχείο θα είχε τελειώσει. Υπάρχουν σοβαρά θέματα υγιεινής και ασφάλειας! Το ξενοδοχείο δεν θα έπρεπε να είχε ανοίξει. Όποιος το σκέφτεται να το αποφύγει», γράφουν.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν:
twitter1

twitter2

Παλαιότερα άρθρα: