Εξαγριωμένοι για τα προνόμια του Όσκαρ Πιστόριους οι κρατούμενοι (ΒΙΝΤΕΟ)

e8c30ee03e8b958a2987d936942b6479_XL
Διαβάστε επίσης

Δεν περνούν απαρατήρητοι οι ευνοϊκοί όροι για διάσημους που βρίσκονται στη φυλακή, με την προσοχή να στρέφεται και στον Oscar Pistorius.

Ο Oscar Pistorius κάνει παρέα με τον Radovan Krejcir και δεν παραλείπουν, όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε η Dailysun, να παίζουν μπάλα για να περάσει η ώρα τους. Με πολιτικά ρούχα βαράνε σουτάκια ο ένας στον άλλο και κατηγορούνται για ειδική μεταχείριση στη φυλακή, έχοντας προνόμια που άλλοι φυλακισμένοι μπορούν μόνο να ονειρεύονται.

Ο Pistorius και ο Krejcir, όπως ανέφερε πηγή πηγή, είναι σαν να βρίσκονται σε καλοκαιρινό κάμπινγκ παρά σε φυλακή. Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν προκληθεί αντιδράσεις επειδή τους παρείχαν ποδήλατο και διάδρομο για να μπορούν να γυμνάζονται.

Παίρνουν μάλιστα το δικό τους ειδικό πρωινό, με τον Pistorius να πίνει τσάι με γάλα και μεταλλικό νερό και να τρώει φρούτα όπως σταφύλια και ανανά. Εκτός από το γεγονός ότι μπορούν να βγουν έξω για να απολαύσουν τον ήλιο και να παίξουν ποδόσφαιρο, οι δυο τους δέχονται επισκέψεις από αγαπημένα τους πρόσωπα κάθε Σαββατοκύριακο.

Ο Pistorius μάλιστα, παρά τους αυστηρούς κανόνες, μπορεί να αγκαλιάσει και να φιλήσει όσους τον επισκέπτονται.

Υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλακή για ανθρωποκτονία από αμέλεια, μετά τη δολοφονία της κοπέλας του Reeva Steenkamp στις 14 Φεβρουαρίου του 2013.

Παλαιότερα άρθρα: