Έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ στα εκλογικά κέντρα

ekloges_2019_kalpes
Διαβάστε επίσης

Έκτακτα μέτρα πρόκειται να λάβει η Ελληνική Αστυνομία το Σαββατοκύριακο σε όλα τα εκλογικά κέντρα της χώρας. Χθες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη υπό τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδη Ανδρικόπουλο, µε συµµετέχοντες όλους τους αστυνοµικούς διευθυντές της χώρας.

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν τη δημιουργία κλοιού ασφαλείας στα κυβερνητικά κτίρια της χώρας, αλλά και διπλές ζώνες περιπολιών στα περίπτερα των υποψηφίων και στα εκλογικά κέντρα, ενώ η μεγαλύτερη ανησυχία παρατηρείται για τα εκλογικά κέντρα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο αρχηγός του Σώματος, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, πραγματοποίησε αιφνιδιαστικά «αυτοψία» χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε σχεδόν απ’ όλα τα εκλογικά περίπτερα των υποψηφίων.

Πάντως εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τα επιχειρησιακά αντανακλαστικά των αστυνομικών δυνάμεων στις καταδρομικές επιθέσεις. Μάλιστα η ΕΔΕ που διατάχθηκε για την πλημμελή αντίδραση στην επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή, ανατέθηκε σε αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος θα καλέσει για κατάθεση τους αρμόδιους αξιωματικούς.

Παλαιότερα άρθρα: