Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού-Έρχονται καταιγίδες και χιόνια

astrapi_161074331
Διαβάστε επίσης

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ και όπως αναφέρεται η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από απόψε το βράδυ.   Πιο συγκεκριμένα έρχονται ισχυρές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες απόψε (Τετάρτη 10-01-2018) και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν από τις βραδινές ώρες τα νησιά του Ιονίου (κυρίως τα νοτιότερα), την Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν την κεντρική και την ανατολική Στερεά.

Μέχρι τις βραδινές ώρες της Πέμπτης θα επηρεαστούν και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ  χιονοπτώσεις (πάνω από τα 1000 μέτρα) θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς.

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Παρασκευή από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και από τις βραδινές ώρες την υπόλοιπη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την κεντρική Μακεδονία.

Παλαιότερα άρθρα: