Έκθεση Φωτογραφίας Drops of Breath

drops_of_bre
Διαβάστε επίσης

Η έκθεση φωτογραφίας «Drops of Breath», της πρώτης υποβρύχιας παράστασης χορού παγκοσμίως που παρουσιάστηκε κάτω από τον αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα στο Ακρωτήριο του Σουνίου τον Σεπτέμβριο του 2015, επιστρέφει, μετά από την υπέροχη εμπειρία της φιλοξενία της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αυτή την φορά στην καρδιά της Αθήνας.

Κάτω από το διαχρονικό φως της Ακρόπολης που φωτίζει τον παγκόσμιο πολιτισμό και ζεσταίνει τις καρδιές Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, στα στενά του διατηρητέου οικισμού της Πλάκας όπου η ζωή επαναπροσδιορίζει ό,τι την κάνει όμορφη, οι υποβρύχιες φωτογραφίες της χορευτικής παράστασης που πραγματοποιήθηκε κάτω από την επιφάνεια της μεσογειακής θάλασσας, φιλοξενούνται στο Yiasemi Café Bistrot από τις 15 / 7 / 2016 έως τις 15 / 9 / 2016.

Οι 8 φωτογραφίες μεγάλων διαστάσεων απεικονίζουν μοναδικές στιγμές της ερμηνείας των 15 υποβρύχιων χορευτών (μεταξύ των οποίων τρεις χορευτές με αναπηρία και τρία παιδιά) από τη Γαλλία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πρωτότυπη υποθαλάσσια μουσική εμπειρία «Drops of Breath» μέσω διαθέσιμης εφαρμογής QR για smartphones.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παλαιότερα άρθρα: