ΕΛΜΑ: Ψηφίστε την τσίχλα που μας κάνει υπερήφανους

ελμα μαστίχα
Διαβάστε επίσης

«Είναι μία τσίχλα που μας κάνει περήφανους» είναι η πρώτη ατάκα στο νέο διαφημιστικό σποτ της τσίχλας ΕΛΜΑ το οποίο ζητά την ψήφο μας στον διαγωνισμό ERMIS AWARDS. Πρόκειται όντως για μία τσίχλα με ιστορία. Η ΕΛΜΑ, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές δεν είναι μόνο η πιο ιστορική ελληνική τσίχλα αλλά και ένα από τα πιο κλασικά προϊόντα Χιώτικης μαστίχας.

Πέραν από την ιστορία της, είναι και το γεγονός ότι περιέχει το μοναδικό συστατικό στον κόσμο, τη μαστίχα Χίου, που την κάνει να διαφέρει από οποιοδήποτε προϊόν τσίχλας σε όλον τον κόσμο. Η μαστίχα Χίου, σε αντίθεση με τις κοινές τσίχλες, λόγω της ιδιάζουσας γεύσης και της σχετικής σκληρότητάς της, προκαλεί μεγαλύτερη διέγερση σιέλου, με αποτέλεσμα την αύξηση της αίσθησης φρεσκάδας και καθαρότητας στο στόμα, ενώ παράλληλα συντελεί στην καταπραϋντική αντιμετώπιση της ξηροστομίας.

Επιπλέον, πανεπιστημιακές μελέτες απέδειξαν ότι η μάσηση της μαστίχας βοηθάει αποτελεσματικά στη μάλαξη και εκγύμναση των ούλων, στην πρόληψη της τερηδόνας και περιοδοντικών παθήσεων καθώς και στον περιορισμό του σχηματισμού μικροβιακών πλακών.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι οι παλαιότερες γενιές δεν χρησιμοποιούσαν τον όρο τσίχλα αλλά τη λέξη μαστίχα για να περιγράψουν όλα τα προϊόντα τσίχλας που κυκλοφορούσαν, γεγονός που δείχνει πώς η ΕΛΜΑ είχε ταυτιστεί στην κουλτούρα του Έλληνα με την τσίχλα και την ιδιαίτερη γεύση και υφή της Χιώτικης μαστίχας.

Για το βραβείο κοινού στα φετινά ERMIS AWARDS, διαγωνίζονται 22 διαφημιστικές ταινίες από 22 διαφημιστικές εταιρίες. Ψηφίζοντας την αγαπημένη σας, μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα Tablet SAMSUNG.

Είναι απλό και γρήγορο:
1. Μπείτε στο link ermisvote.gr
2. Ανατρέξτε στη λίστα. Το τελευταίο link (η κατάταξη είναι αλφαβητική) ονομάζεται ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΣΙΚΛΑ και είναι το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛΜΑ
3. Πατήστε ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ και ψηφίστε συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και το email σας.
4. Κάντε share την ψήφο σας στο facebook για να το δουν και να ψηφίσουν και οι φίλοι σας!

Παλαιότερα άρθρα: