Έντονη αντίδραση Μεϊμαράκη για την εφορευτική της ΝΔ: «Γελοιοποιείτε την διαδικασία»

meimarakis2
Διαβάστε επίσης

Άνω κάτω βρίσκεται η εφορευτική επιτροπή για τη διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία. Επικράτησε μεγάλη ένταση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μπήκε στην αίθουσα της συνεδρίασης και λογόφερε με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

«Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μια κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω, που είναι επίσης γελοιοποίηση» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία με τις προδιαγραφές της διαδικασίας τώρα και να προκηρυχθεί άμεσα ο διεθνής διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει για τις εκλογές» τόνισε.

Επιστέγασμα της ενόχλησης του υποψηφίου, με την ομολογουμένως προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην εφορευτική της Νέας Δημοκρατίας ήταν η απόσυρση του εκπροσώπου του Θόδωρου Αμπατζόγλου από τη συζήτηση.

Στη συνέχεια σταμάτησε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα σε πολύ βαρύ κλίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ανακοινώσεις σήμερα το απόγευμα.

Παλαιότερα άρθρα: