Έπαθε έμφραγμα επί σκηνής ο Κώστας Κόκλας

koklas
Διαβάστε επίσης

Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στη Θεσσαλονίκη στην οποία πρωταγωνιστεί, έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος.

Ήταν η τελευταία μέρα της παράστασης στο Ράδιο σίτυ στην Θεσσαλονίκη. Ο Κώστας ολοκλήρωσε την πρώτη σκηνή και επέστρεψε στο καμαρίνι με εφίδρωση και πόνους στο στήθος. Οι πόνοι μέσα σε λιγότερο από δυο λεπτά έγιναν αφόρητοι.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως πρώτο ανέφερε το thestival.gr, ζήτησε από τους φίλους του να φροντίσουν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν ισχυρούς πόνους στο στήθος. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος, ενώ ο ηθοποιός είχε χάσει τις αισθήσεις του. Οι γιατροί μετά από εξετάσεις διαπιστώνουν βουλωμένες δυο αρτηρίες. Του έκαναν στέντ και πλέον βρίσκεται εκτός κινδύνου στην εντατική.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για σοβαρό περιστατικό που πιθανότατα θα χρειαστεί χειρουργείο. Οι χθεσινές παραστάσεις ήταν οι τελευταίες που θα πραγματοποιούσε ο θίασος στη Θεσσαλονίκη.

Παλαιότερα άρθρα: