Επιδείνωση του καιρού το Σάββατο

bad-weather-eksw-27092014-660
Διαβάστε επίσης
Για το Σάββατο προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Πτώση της θερμοκρασίας.
Αναλυτικά:
ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης όπου τις πρωινές ώρες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από 700μ). Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ : Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου (πάνω από 700 μ). Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ : Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα νότια. Χιόνια στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 8 που γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo
Παλαιότερα άρθρα: