Επιστράτευση αλλοδαπών αντιεξουσιαστών από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στις Σκουριές

SKOURIES
Διαβάστε επίσης

Πολλαπλά εκτεθειμένος φαίνεται να είναι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ στις Σκουριές Χαλκιδικής. Η αντιπαράθεση για την εξόρυξη χρυσού προσλαμβάνει τουλάχιστον περίεργες διαστάσεις καθώς κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, η αστυνομία συνέλαβε 78 άτομα εκ των οποίων οι 69 είναι αλλοδαποί!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πλειοψηφία των συλληφθέντων είναι γερμανοί (41) και μόλις εννέα είναι Έλληνες. Οι υπόλοιποι είναι Αυστριακοί, Ελβετοί, Γάλλοι, Βούλγαροι και ένας Πολωνός.

Οι συλληφθέντες ήταν μεταξύ ατόμων που είχαν μεταφερθεί με πούλμαν στο χώρο των επεισοδίων από παρακείμενο κάμπινγκ όπου διέμεναν. Η εξέλιξη αυτή είναι δηλωτική του γεγονότος πως ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει κάνει σημαία του την εναντίωσή του στην επένδυση υπό την καθοδήγηση της τοπικής βουλευτίνας Κ. Ιγγλέζη, δεν βρίσκει ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία που βλέπει να χάνονται δουλειές και εισοδήματα από την αναστολή του έργου και επιστρατεύει αλλοδαπούς αντιεξουσιαστές για να συνεχιστεί η ένταση και η αντιπαράθεση στην περιοχή!

Ο Πανούσης πάντως δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να χαριστεί σε τέτοιου είδους έκτροπα και δεν είναι τυχαίο πως σχεδόν όλες οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι Σκουριές, μεσούσης και της προεκλογικής περιόδου, φαίνεται πως θα αποτελέσουν ένα ακόμη ρήγμα μέσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του πολίτη που είναι επιφορτισμένος με την τήρηση της τάξης και τα παιχνίδια εντυπώσεων της τοπικής βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ που σχεδιάζει την επανεκλογή της πάνω στην καταστροφή της επένδυσης.

Παλαιότερα άρθρα: