Επιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία στην Αθήνα. Αναλαμβάνει δράση ο Αντώνης Καφετζόπουλος

kafe
Διαβάστε επίσης

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, επιστρέφει σήμερα η Δημοτική Αστυνομία στους δρόμους της Αθήνας. Η επίσημη επαναδραστηριοποίησή τους, θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου, ωστόσο ήδη από σήμερα άντρες και τις γυναίκες που τη στελεχώνουν, ενημερώνουν τους πολίτες για την επαναφορά της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας κ. Αντώνης Καφετζόπουλος ζητούν τη συνεργασία των πολιτών για να αποκτήσει η Αθήνα ένα πιο ανθρώπινο, λειτουργικό και φιλικό πρόσωπο. Σημειώνουν δε ότι ρόλος της δημοτικής αστυνομίας δεν θα είναι η επιβάρυνση της καθημερινότητας των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης, όμως σε περιπτώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς θα επιδεικνύεται ανάλογη αυστηρότητα εκ μέρους της υπηρεσίας.

Από τις 26 Οκτωβρίου οι δημοτικοί αστυνομικοί θα βεβαιώνουν κανονικά όλες τις παραβάσεις των οποίων ο έλεγχος προβλέπεται από τις αρμοδιότητές τους και θα επιβάλλουν τα αντίστοιχα πρόστιμα και κυρώσεις.

Αύριο, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας Αντώνης Καφετζόπουλος με ομάδα δημοτικών αστυνομικών θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό και θα ενημερώνουν διά ζώσης τους πολίτες.

Θα λειτουργεί επίσης γραμμή καταγγελιών των πολιτών μέσω της Γραμμής του Δημότη, στον τετραψήφιο αριθμό1595, όλο το 24ωρο, αλλά και μέσω e-mail στο [email protected]s.gr.

kafe_4

Παλαιότερα άρθρα: