ΈΡΕΥΝΑ: Το Euro 2016 είναι η κατάλληλη δικαιολογία των γυναικών για… απιστίες!

54fb6480d9cbd5b9f928352aaf1eda42_XL
Διαβάστε επίσης

Το Euro ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή και ήδη οι περισσότεροι άντρες δεν βλέπουν την ώρα να καθίσουν μπροστά στην τηλεόρασή τους και να απολαύσουν το ποδοσφαιρικό αυτό υπερθέαμα.

Οι γυναίκες όμως και δη οι άπιστες, φαίνεται πως βλέπουν τη διοργάνωση αυτή ως μια τέλεια ευκαιρία για να περάσουν περισσότερο… ανέμελο χρόνο με τους εραστές τους!

Η ιδέα ότι ο σύζυγός τους θα κάθεται όλη την ώρα μπροστά στην οθόνη, λοιπόν, οδήγησε το 24% των παντρεμένων γυναικών που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία να ψηφίσουν ότι με πρόφαση το Euro θα βρίσκονται πιο συχνά με την εξωσυζυγική τους σχέση, επωφελούμενες ότι οι άντρες τους θα είναι προσηλωμένοι στους αγώνες που θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Γαλλίας.

Την ψηφοφορία αυτή διενήργησε η ιστοσελίδα gleeden.com, η πρώτη σελίδα για… εξωσυζυγικά ραντεβού που δημιουργήθηκε από γυναίκες και αριθμεί 3 εκατ. μέλη σε περισσότερες από 150 χώρες.

Σε μια αντίστοιχη ψηφοφορία όμως και για να δείξουμε πως η αντικειμενικότητα είναι χαρακτηριστικό που μας διακρίνει, το 76% των ανδρών παραδέχθηκαν πως έχουν χρησιμοποιήσει το ποδόσφαιρο ως άλλοθι ώστε να «καλύψουν» εξωσυζυγική τους σχέση, ενώ το 37% σε άλλη ψηφοφορία υποστήριξε ότι δεν θα άφηνε τον αγώνα της πατρίδας του, προκειμένου να συναντηθεί με τον παράνομο δεσμό του.

Παλαιότερα άρθρα: