Έρωτας Αλέφαντου για Τσίπρα: «Είναι γίγαντας, ο Μέσι της πολιτικής. Ο Θεός μας τον έφερε»

alefantos
Διαβάστε επίσης

Ο Νίκος Αλέφαντος πήρε θέση και σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε και πάλι στη θέση του πρωθυπουργού, τον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή τη φορά δεν δίστασε να κρύψει και την πολιτική του προτίμηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας «πολιτικός γίγαντας», κάτι σαν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ευχαριστεί «τον Θεό που μας τον έφερε».

Όσο για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον παρομοίασε με τον «Λαγό του Παναθηναϊκού».
Για τη ΝΔ σχολίασε: «Βάλτε νέα παιδιά, φρέσκα πρόσωπα. Με τον Μεϊμαράκη θα πάτε; Που κλείνει τα μάτια όταν γελάει; Έχετε τρελαθεί;».

Φυσικά, είχε ένα σχόλιο και για τη ΛΑ.Ε.:
«Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά.

Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8% εγώ να βάλω σήμερα, 2,8% θα το πάρω! Αυτοί είναι 5-10-20 συγγενείς! Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει».

Πληροφορίες από άρθρο του Χρήστου Δεμέτη στο news247.gr

Παλαιότερα άρθρα: