Εταιρεία δολοφόνων με… ποδοσφαιριστή!

football assassin
Διαβάστε επίσης

Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες που πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ, για τη σπείρα που άρπαξε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από δυο ηλικιωμένους ρακοσυλλέκτες, που είχαν εντοπιστεί νεκροί στις 7 Ιουλίου.

Οι σοροί των δύο ανδρών θα εξεταστούν για να διαπιστωθεί αν ο θάνατός τους ήταν φυσιολογικός ή υπήρξε εγκληματική ενέργεια σε βάρος τους, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε μια νέα εταιρεία δολοφόνων!

Μέχρι στιγμής έχουν συληφθεί τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Α΄ και Β΄Εθνικής. Ο 46χρονος φέρεται να είναι “εγκέφαλος” της σπείρας, ενώ μαζί του συνελήφθησαν άλλος ένας άνδρας 66 ετών και μια 47χρονη συμβολαιογράφος. Αναζητείται ένας 42χρονος που φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο στην ομάδα, αλλά και άγνωστος αριθμός συνεργών τους.

Πώς τους “τσάκωσαν”

Οι δυο ρακοσυλλέκτες εντοπίστηκαν νεκροί στις 7 Ιουλίου, τότε, όμως δεν υπήρξαν εμφανή σημάδια κακοποίησης και η υπόθεση έκλεισε.

Λίγο καιρό αργότερα όμως σε τράπεζα της περιοχής εμφανίστηκαν κάποια άτομα, που έδειξαν εξουσιοδότηση με την οποία ήθελαν να κάνουν ανάληψη του συνόλου των καταθέσεων που είχαν οι δύο γέροντες.

Το ποσό φτάνει το 1,5 εκατομμύριο, οι υπάλληλοι της τράπεζας γνώριζαν τους δύο ρακοσυλλέκτες και ήξεραν ότι είχαν βρεθεί νεκροί και έτσι ενημέρωσαν την αστυνομία…

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι δυο γέροντες παρά τις συνθήκες στις οποίες ζούσαν είχαν στην κατοχή τους μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Φαίνεται πως κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το θάνατό τους για να οικειοποιηθούν την περιουσία και τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί γρήγορα έφτασαν στα ίχνη των δραστών και επί της ουσίας τους συνέλαβαν επί τω έργω, όταν προσπάθησαν να κάνουν ακόμη μια ανάληψη σε τράπεζα του Π. Φαλήρου.

Παλαιότερα άρθρα: