Έθαψε ζωντανή στην αυλή του την 14χρονη έγκυο κοπέλα του!

8a65322226e55e2eb6e5ee5ff8c65ed5_XL
Διαβάστε επίσης

Μία 14χρονη κοπέλα στην Αργετνινή θάφτηκε ζωντανή από τον σύντροφό της, ενώ ήταν έγκυος δύο μηνών, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας στο σώμα της νεαρής έφηβης.

Το σώμα της 14χρονης Κιάρα Παέζ βρέθηκε στις 11 Μαΐου στην αυλή του συντρόφου της, τρεις μέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της στις Αρχές. Η νεκροψία έδειξε πως ήταν έγκυος οκτώ εβδομάδων και πριν θαφτεί ζωντανή από τον φίλο της, είχε δεχθεί χτυπήματα το κεφάλι, στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ο φίλος και συμμαθητής της, που ονομάζεται Μανουέλ Μανσίλα, και με τον οποίο η 14χρονη έβγαινε για μήνες, στις αρχές της εξαφάνισης συμμετείχε στις έρευνες της αστυνομίας ώστε να βρεθεί η κοπέλα του!

Πλέον, ο έφηβος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και εξαναγκασμό σε άμβλωση, αφού στο σώμα της 14χρονης βρέθηκαν ίχνη ουσίας που χρησιμοποιείται για αμβλώσεις, ενώ κατηγορίες αντιμετωπίζουν ακόμη η μητέρα και ο πατριός του.

Ο τραγικός θάνατος της άτυχης Κιάρα Παέζ, έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων στην Αργεντινή, με τους πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους και τις διαδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την πρωτεύουσα.

Παλαιότερα άρθρα: