Έτοιμα για εισβολή τα Τουρκικά τεθωρακισμένα στα σύνορα της Συρίας! (ΦΩΤΟ)

isis egypt
Διαβάστε επίσης

Έτοιμα είναι από ότι δείχνουν όλα τα σημάδια τα Τουρκικά άρματα στη μεθόριο με την Συρία να εισβάλουν στη Χώρα με την αφορμή δήθεν της προστασίας Τουρκικού εδάφους στον τάφο του Σουλεϊμάν!

syria1

Η Τουρκία έχει την ευκαιρία και δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη, ενώ οι Κούρδοι της Συρίας που κατέφυγαν στην Τουρκία εμποδίζονται απο τις Τουρκικές δυνάμεις να επιστρέψουν και να βοηθήσουν τους υπερασπιστές της πόλης Κομπάνι!

syria2

Οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει μια ζώνη ασφαλείας -κατοχής σε Συρία και σε Ιράκ με σκοπό να βάλουν χέρι στις ημιαυτόνομες περιοχές αλλά και στα κοιτάσματα πετρελαίου του Ιράκ που ελέγχονται απο τους Κούρδους του Ιράκ!

Ο Νταβούτουγλου δεν έκρυψε ποτέ τα σχέδια του και τις βλέψεις για αυτήν την περιοχή της Συρίας και του βορείου Ιράκ…

syria3

Ενώ τα Τουρκικά άρματα θα ενεργήσουν με την Αντιαεροπορική ομπρέλα του ΝΑΤΟ αφού τα Συριακά αεροσκάφη δεν θα μπορούν να τα χτυπήσουν καθώς θα προστατεύονται από τις Συστοιχίες των Patriot που έχουν την βάση τους στην περιοχή!

Για χερσαίες δυνάμεις της Συρίας ούτε λόγος να γίνεται αφού και αποδεκατισμένες είναι αλλά και δεν μπορούν να φτάσουν στην περιοχή λόγω τζιχαντιστών!

Παλαιότερα άρθρα: