Έτοιμος να στηρίξει τον Τσίπρα ο Λεβέντης

leventis1422257670
Διαβάστε επίσης

Την εκτίμηση ότι η οικονομική κρίση απελευθέρωσε το εκλογικό σώμα , ώστε να ψηφίσει κατά συνείδηση και όχι για τον διορισμό και την «εξασφάλιση των τέκνων», εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εκεί αποδίδει την επιτυχία της Ένωσης Κέντρου να μπει στη Βουλή μετά από 27 χρόνια, πολιτικού αγώνα, όπως σημείωσε.

Κορυφαία προτεραιότητα θεωρεί την αξιολόγηση στον Δημόσιο τομέα για «να ξεχωρίσουν οι ευσυνείδητοι από τους αργόμισθους», όπως εξήγησε. Μάλιστα χαρακτηρίζει το μνημόνιο λάθος αφού εξακολουθεί να ρίχνει τα βάρη στον ιδιωτικό τομέα ενώ δεν προβλέπει ούτε μια απόλυση από το Δημόσιο.

Αναφορικά στον πρωθυπουργό, άσκησε σκληρή κριτική, διότι δρομολόγησε υποσχέσεις και όνειρα που διαψεύστηκαν αλλά διαβεβαίωσε ότι θα του δώσει τη στήριξή του «αν τα βρει μπαστούνια» με τον Πάνο Καμένο, προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα.

«Σκέφτομαι αν ο κ. Τσίπρας τα βρει μπαστούνια με τον Καμμένο που είναι ακροδεξιός και θελήσει την ψήφο της Ένωσης Κεντρώων θα του τη δώσω, αν σεβαστεί τα εννιά σημεία, αν ξεκινήσει κάθαρση ευρείας έκτασης και αλλάξει πολιτική. Γιατί ο Τσίπρας επί πέντε χρόνια βγήκε σκάρτος, έλεγε σκίζει μνημόνια, διαγράφει χρέη, ενώνει τον Νότο κατά του Βορρά…τα έλεγε και μετεκλογικά. Είχε πέντε χρόνια πλάνης, εξαπάτησε τον κόσμο και δρομολόγησε όνειρα τα οποία βγήκαν σκάρτα και μια συγγνώμη δεν ζήτησε», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Παλαιότερα άρθρα: