Έτριζαν από τις κραυγές της οι ντουλάπες την ώρα που έκανε σεξ και κατέληξε στη φυλακή!

4af2e1a424c400949561aed1724a350f_L
Διαβάστε επίσης

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής βρέθηκε μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια, η οποία κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο γιατί φώναζε πολύ δυνατά την ώρα που έκανε σεξ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τις φωνές της έτριζαν οι ντουλάπες στο διπλανό σπίτι.

Η Amanda Marie Warfe επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ ουρλιάζοντας. Η οικογένεια που έμενε δίπλα της ζούσε ένα δράμα, καθώς ο πατέρας και ένα από τα παιδιά ήταν καρκινοπαθείς.

Η Tanya Saylor ένα βράδυ κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της νεαρής. «Έβαζα κάθε βράδυ ακουστικά με μουσική στα παιδιά μου για να μην ακούνε. Το αφήσαμε να συμβαίνει επί δύο χρόνια, ενώ δεν έπρεπε. Έπρεπε να καλέσω νωρίτερα την αστυνομία» δήλωσε η κ. Saylor.

Σύμφωνα με τη κατάθεση της 25χρονης Warfel, φώναζε τόσο δυνατά που έτριζαν μέχρι και οι ντουλάπες των γειτόνων, ενώ όταν η οικογένεια της χτυπούσε τον τοίχο για να σταματήσει, εκείνη έκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο!

Η νεαρή θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τις 20 Ιουνίου. Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 90 μέρες φυλακή και έχει εκτίσει τις μισές μέρες.

Η Warfel κατά την απολογία της παραδέχτηκε την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη από τους γείτονές της. Η δικαστής που ανέβαλε την υπόθεσή της την προειδοποίησε ότι αν ξαναενοχλήσει τους γείτονές της η ποινή που θα της επιβληθεί θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Παλαιότερα άρθρα: