Ευρώπη Κοσμίδη: Η Πόντια «γαλάζια» υποψήφια της Αττικής που μίλησε στο Τουρκικό Πρακτορείο Anadolu!

kosmidi_anadolu (1)
Διαβάστε επίσης

Τη γνώμη της υποψήφιας βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική, Ευρώπης Κοσμίδη, ζήτησε το επίσημο Τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu σχετικά με τις εκλογές της Κυριακής.

Και σίγουρα έχει ξεχωριστή σημασία το γεγονός ότι Τούρκοι δημοσιογράφοι ζητούν τη γνώμη μιας Ελληνίδας υποψήφιας, η οποία όμως κατάγεται από τον Πόντο.

Στις δηλώσεις της η κ. Κοσμίδη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Ευρώπη Κοσμίδη, 36 ετών, πολιτική μηχανικός, δηλώνει ότι θα ψηφίσει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας: “Αυτές οι εκλογές είναι κάθε άλλο παρά πολιτικά ουδέτερες. Η φιλοευρωπαϊκή διάσταση της χώρας αντιπαρατίθεται με τις αριστερές εμμονές είτε αυτές προέρχονται από δυναμεις του ΣΥΡΙΖΑ είτε ως αποτέλεσμα των αδυναμιών του (ΣΥΡΙΖΑ)” δήλωσε η Κοσμίδη».

Σημειωτέον ότι στο συγκεκριμένο άρθρο του Anadolu το οποίο υπογράφει η ανταποκρίτριά του στην Αθήνα, Βασιλική Μιτσινότου, και φέρει τον τίτλο «Χαμηλώνουν τα πάθη καθώς η Ελλάδα προετοιμάζεται για τις επικείμενες εκλογές» έχει δημοσιευθεί τόσο στην τουρκική όσο και στην αγγλική έκδοση του πρακτορείου ειδήσεων της γειτονικής χώρας της οποίας ηγεσία και πολίτες παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

anadolou

Παλαιότερα άρθρα: