Φορέστε τα 12ποντά σας και σπάστε το Ρεκόρ Γκίνες παρέα με άλλες γυναίκες στη Θεσσαλονίκη

aa9230f866659703bb7a31c123563bb6_XL
Διαβάστε επίσης

Χιλιάδες γυναίκες θα φορέσουν δωδεκάποντα τακούνια και θα δώσουν ραντεβού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες, για καλό σκοπό.

Οι γυναίκες φορώντας δωδεκάποντα, θα επιχειρήσουν να διασχίσουν σε λιγότερο από τρεις ώρες μια υπερυψωμένη πασαρέλα 1.200 μέτρων, η οποία θα κατασκευαστεί εντός του Λιμένα της Θεσσαλονίκης, με βαθμό δυσκολίας, να μην πέσουν, να μην στραβοπατήσουν ή να μην χάσουν το ρυθμό τους, για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του εγχειρήματος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ωστόσο σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να διεξαχθεί σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλοντας να προβάλλουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, αποφασίσαμε να διεξάγουμε ένα παγκόσμιο καινοτόμο ρεκόρ με θέμα: 2.000 χιλιάδες και πάνω γυναίκες, ηλικίας από 18 ετών έως 45 ετών κατόπιν κλήρωσης θα φορέσουν 12ποντα τακούνια και θα επιχειρήσουν να διασχίσουν σε λιγότερο από τρεις ώρες υπερυψωμένη πασαρέλα 1.200 μέτρων, την οποία θα κατασκευάσουμε εντός του Λιμένα, με βαθμό δυσκολίας, να μην πέσουν, να μην στραβοπατήσουν ή να μην χάσουν το ρυθμό τους, για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα παγκόσμιο ρεκόρ, που επιλέχθηκε από εμάς, κατόπιν εγκρίσεως απο τον Παγκόσμιο οργανισμό Guinness World Record, να λάβει χώρα στο φημισμένο και γραφικό Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτελεί το πιο εμπορικό και πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

Επίσης βρίσκεται στην «καρδιά» του ιστορικού κέντρου της Πόλης.

Την πρωτότυπη και φαντασμαγορική διοργάνωση θα παρουσιάσουν στο κοινό τέσσερις επώνυμοι παρουσιαστές και θα συμμετέχουν σε αυτή πάνω από δέκα δημοφιλείς καλλιτέχνες στα 2 stage της φιλανθρωπικής συναυλίας που θα διεξάγουμε την ίδια ημέρα.

Για τους πολίτες που θα στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας, το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής:

θα παρακολουθήσουν :

α. Το μεγάλο Παγκόσμιο Ρεκόρ με πάνω απο 2000 γυναίκες.

β. Την μεγάλη εμπορική έκθεση απο τοπικά καταστήματα και εταιρείες.

γ. Την μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με επώνυμους καλλιτέχνες της ενχώριας show biz.

δ. Την εμπορική έκθεση αυτοκινήτων.

Στόχος όμως της διοργάνωσης είναι ο συνδυασμός της πρωτοτυπίας και της φιλανθρωπίας, καθότι πρωταρχικός σκοπός, είναι η οικονομική στήριξη πολιτών, που δεν μπορούν να καλύψουν, τις βασικές βιοτικές καθημερινές ανάγκες τους.

Έχοντας λοιπόν ως σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας και στήριξης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, θα διανεμηθεί ποσό ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000) σε κοινωνικά παντοπωλεία, συσσίτια, τράπεζες ανέργων και κοινωνικές υπηρεσίες φαρμάκων.

Το μεγαλύτερο γεγονός που έχει γίνει ποτέ..!!!

-2000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ γυναίκες από Ελλάδα και Κύπρο..!!!

-30 φιλανθρωπικά ιδρύματα..!!!

-10 καλιτέχνες στο stage της μεγάλης συναυλίας..!!!

- Δώρα Δώρα Δώρα και πάλι Δώρα σε όλες της συμμετέχουσες και όχι μόνο…!!»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα των διοργανωτών στο facebook (EΔΩ)

Παλαιότερα άρθρα: