Φώφη Γεννηματά: «Δεν είμαστε το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ»

αρχείο λήψης (2)
Διαβάστε επίσης

Tην περιοδεία της στην Ανατολική Κρήτη ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Η περιοδεία αυτή εντάχθηκε  στο πλαίσιο των επαφών με την εκλογική βάση της κ. Γεννηματά ενόψει των εκλογών στην Κεντροαριστερά για τον ηγέτη του νέου φορέα.

 Ειδικότερα κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η οποία ήταν και η πρώτη ,  της περιοδείας της η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισκέφθηκε διαδοχικά τη Σητεία, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο όπου απηύθυνε ομιλία στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη  διάρκεια της ομιλίας αυτής παρουσίασε το όραμά της για την κεντροαριστερά του μέλλοντος ενώ άσκησε κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά υπογράμμισε «Επιδιώκουμε αυτόνομη πολιτική, δεν είμαστε και δεν γίνουμε το δεκανίκι κανενός, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και της ΝΔ».

Τα debate για την Κεντροαριστερά

Στο μεταξύ ένα μήνα πριν από την εκλογική διαδικασία για τον ηγέτη του νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της κεντροαριστεράς, σήμερα Πέμπτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί το πρώτο τηλεοπτικό debate των υποψηφίων στο δίκτυο Action 24. Στην τηλεμαχία αυτή θα συμμετάσχουν οι Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ραγκούσης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Λασίθι η κ. Γεννηματά τόνισε ότι θα συμμετάσχει μόνο στις διαδικασίες που προτείνει η επιτροπή Αλιβιζάτου, ωστόσο εμφανίστηκε αποφασισμένη να διασφαλίσει – όπως είπε – την ενότητα και την εξωστρέφεια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κ. Γεννηματά θα επιστρέψει στην Κρήτη σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να περιοδεύσει και στους νομούς Ρεθύμνου και Χανίων.

Παλαιότερα άρθρα: