»Φωτιές» ανάβει στους »Εντάξει» ο Χρήστος Μάτης

MATIS-XRISTOS
Διαβάστε επίσης

Ανάρτηση – βόμβα έκανε ο Χρήστος Μάτης στο Facebook με την οποία αμφισβητεί την σταυροδοσία των υποψηφίων της παράταξης του Σταύρου Καλαφάτη «Εντάξει» και «δείχνει» αλλοίωση του αποτελέσματος υπερ τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία», ο πρώην δημοτικός σύμβουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό πως: |»Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες είχα εκλεγεί. Το τι έγινε μετά είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο κάποια στιγμή θα ανοίξει».

Πρόκειται για μια τοποθέτηση η οποία αμφισβητεί ευθέως το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας και υποδεικνύει αλλοίωση του αποτελέσματος υπερ των »Εντάξει» υποψηφίων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά τις εκλογές κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Καλαφάτη είχαν ζητήσει να γίνει επανέλεγχος της σταυροδοσίας. Παράλληλα, είχαν ενημερώσει και τη ΝΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να υπάρξει από πλευράς τους κάποια δημόσια καταγγελία.

Τέλος, ο Χρήστος Μάτης σχολίασε το δημοσίευμα εκφράζοντας την εξης απορία: »Έχει καταγραφεί στις πρόσφατες ή σε παλαιότερες δημοτικές εκλογές, στη Θεσσαλονίκη ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, περίπτωση έστω ενός συνδυασμού, που κανένας του υποψήφιος δεν απέκτησε πρόσβαση στο σύνολο του εκλογικού υλικού, επειδή όλα τα σχετικά αιτήματα απορρίφθηκαν από τις εποπτεύουσες δικαστικές αρχές;»

Παλαιότερα άρθρα: