Για πρώτη φορά κυκλοφορεί gay περιοδικό στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Gia prwth fora kykloforei gay periodiko sthn Tourkia (FwTO)
Διαβάστε επίσης

Μια μικρή «επανάσταση» για την LGTB κοινότητα ετοιμάζει να κάνει η Τουρκία σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, καθώς για πρώτη στην ιστορία της χώρας θα κυκλοφορήσει περιοδικό με gay περιεχόμενο.

Tο περιοδικό σύμφωνα με το peoplegreece, λέγεται GayMag και θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου. Το πρώτο εξώφυλλο φιλοξενεί την Mariah Carey.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της νέα κυκλοφορίας όταν οι υπεύθυνοι του περιοδικού της έκαναν την πρόταση.

Το περιοδικό θα διανέμεται δωρεάν εντός του δικτύου καταστημάτων D&R (βιβλία και μουσική) για έναν χρόνο, ενώ ο διευθυντής του, Emir Akgün, δήλωσε πως η υποδοχή της επερχόμενης κυκλοφορίας ήταν θερμή από όλους και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.

Μιλώντας περί της έκδοσης, ανέφερε πως η κίνηση αυτή έχει σκοπό να καταρρίψει τα ταμπού στην Τουρκία και ότι θεωρεί φυσιολογικό το να υπάρξουν και αρνητικές αντιδράσεις.

Ωστόσο, ανέφερε πως τον χαροποιεί η δημοσιότητα που έχει ήδη κερδίσει το GayMag, ενώ τόνισε πως ήταν κάτι που έπρεπε να έχει συμβεί από καιρό.

Mariah_Carey

Παλαιότερα άρθρα: