Για τα καλωσορίσματα…

spiliotopoulos kaklamanis
Διαβάστε επίσης

Γράφει η Απροσάρμοστη

Με δήλωσή του στο twitter ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καλωσορίζει την επάνοδο του Νικήτα Κακλαμάνη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ: «Η επάνοδος του Νικήτα Κακλαμάνη στη ΝΔ αποτελεί θετικό γεγονός που θα ενισχύσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για πολιτική σταθερότητα».

Τι και αν ο Νικήτας με την επιμονή του για κάθοδο της ΝΔ με δύο υποψηφίους για το Δήμο της Αθήνα έγινε αιτία να «χαθεί» ο δήμος Αθηναίων από την κυβερνούσα παράταξη και να ανανεωθεί η θητεία Καμίνη για μία ακόμη 5 ετία. Τι και αν ο κόσμος της ΝΔ βρέθηκε διχασμένος στην επιλογή του αν θα στηρίξει την «επίσημη» επιλογή του κόμματος, τον κ. Σπηλιωτόπουλο, ή τον «αντάρτη» Νικήτα. Τι και αν οι δημοσκοπήσεις από νωρίς έδειχναν ότι η διπλή κάθοδος «κοστίζει» ακριβά αφού το προβάδισμα Καμίνη θα μπορούσε να υπερκαλυφθεί, αν ένας εκ των δύο υποψηφίων αποσυρόταν από την εκλογική κούρσα.

Για τον κο. Σπηλιωτόπουλο μπορούμε να πούμε ότι έδειξε να τον ενδιαφέρει σοβαρά η διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος, όταν εξέπληξε με την απόφασή του να παραιτηθεί από την βουλευτική του έδρα και «ελεύθερος» από το βαρίδιο της βολεμένης του καρέκλας να θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κόσμου της Αθήνας.

Για τον κο. Κακλαμάνη μπορούμε να πούμε ότι συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία διατηρώντας παράλληλα τη θέση του ως βουλευτή της Α’ περιφέρειας της Αθήνας, για παν ενδεχόμενο…Ο χρόνος τελικά «δικαιώνει» τη στάση Κακλαμάνη, αφού μπορεί να διαγράφηκε από τη ΝΔ ψηφίζοντας «παρών» στο 1ο άρθρο του πολυνομοσχεδίου το Μάρτη, αλλά σήμερα επανέρχεται με τον Πρόεδρος του κόμματος να αποδέχεται την επιστροφή του «ασώτου» υιού στους κόλπους της παράταξης.

Για τον Άρη ούτε δήμος, ούτε Υπουργείο στον ανασχηματισμό του Ιουνίου. Για τον Νικήτα συγχωροχάρτι και καλωσόρισμα ακόμα και από τον «βασικό» του αντίπαλο στις δημοτικές εκλογές.

Για τον κόσμο της ΝΔ που διχάστηκε μεταξύ δύο δικών της παιδιών, έχοντας το δίλημμα αν πρέπει να πειθαρχήσει στην κομματική γραμμή ή να ακολουθήσει το «αντάρτικο» που έστησε ο Νικήτας στο δήμο της Αθήνας, είναι άραγε αρκετό ένα «καλωσόρισμα» στους κατά καιρούς θιγόμενους;

Παλαιότερα άρθρα: