Γιάννα και Θόδωρος Αγγελόπουλος αναλαμβάνουν τη σίτιση προσφύγων στη Σίνδο

aggelopoulos
Διαβάστε επίσης

Η Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγο της και επιχειρηματία Θεόδωρο Αγγελόπουλο, ανέλαβαν τα έξοδα για τη σίτιση των προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας στη Σίνδο.

Η κυρία Θάνου κατά την επίσκεψή της στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, γνωστοποίησε την είδηση ενώ ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών στην Ειδομένη και για τον νέο χώρο ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, από τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Φίλιππο Τσαλίδη.

«Η κυβέρνησή μας, με τις σκληρές και άοκνες προσπάθειές της εξασφάλισε τις απαιτούμενες υποδομές και τον εξοπλισμό στο ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας στη βόρεια Ελλάδα, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής», δήλωσε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου και σημείωσε ότι η προσφορά του ζεύγους Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου θα είναι στη διάθε4ση της επόμενης κυβέρνησης προκειμένου να σιτιστούν οι πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας στη βόρεια Ελλάδα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το ζεύγος Αγγελοπούλου για την προσφορά τους και ευελπιστώ να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους» πρόσθεσε η κ. Θάνου.

Παλαιότερα άρθρα: