Γιατί βγήκε στους δρόμους η Πόπη Τσαπανίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

tsapanidou
Διαβάστε επίσης

Έναν μίνι μαραθώνιο στις γειτονιές της Αθήνας έκανε η Πόπη Τσαπανίδου για το νέο τρέιλερ του «Live U», που επιστρέφει από τις 15 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, στις 10:00, στο Star!

Στο τρέιλερ, που γυρίστηκε την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, πρωταγωνιστής είναι ο άνθρωπος: ο άνεργος νέος, που προσπαθεί να αποκατασταθεί επαγγελματικά, η μητέρα, που θέλει να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά της, οι ηλικιωμένοι, που ζητούν σεβασμό για όσα έχουν προσφέρει.

Η Πόπη σύμφωνα με το star.gr, γίνεται ένα με το πλήθος, ακούει τα προβλήματά τους, τις απόψεις τους, τα όνειρα τους, τις διεκδικήσεις τους, τα σχέδια τους, τα έργα τους, πότε με προβληματισμό, πότε με χαμόγελο, πάντα όμως με την αισιόδοξη προσέγγιση πως μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις και ιδέες.

Για τις ανάγκες του τρέιλερ, η παρουσιάστρια βρέθηκε στον ΟΑΕΔ της Καλλιθέας και μιλάει με τους άνεργους, που προσπαθούν να βρουν δουλειά και να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία.

Επόμενη στάση, ο Φλοίσβος στο Φάληρο, όπου συνάντα μια νεαρή μητέρα με τα παιδιά της και ακούει τα προβλήματά, που αντιμετωπίζει.

Μια… φασαριόζικη παρέα συνταξιούχων, είναι οι επόμενοι συνταξιδιώτες της Πόπης, που εκφράζουν τους δικούς τους προβληματισμούς.

Στο σταθμό του τραμ, η Πόπη κατευθύνεται σε έναν νέο προορισμό, στον παλιό ιππόδρομο, εκεί όπου θα κτιστεί ένα νέο κέντρο πολιτισμού. Φορώντας το ειδικό προστατευτικό κράνος, συναντά έναν εργοδηγό, που την ξεναγεί στο χώρο και της εξηγεί την υλοποίηση του έργου.

Στη Νέα Σμύρνη συναντά το τοπικό Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενώ ετοιμάζονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στον Κεραμεικό, συναντά μια παρέα φοιτητών, που μιλάνε για τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και την αγωνία τους για το επαγγελματικό τους αύριο στην Ελλάδα.

Μια καταγραφή της ελληνικής πραγματικότητας με αμεσότητα και επίκεντρο τον άνθρωπο κάθε ηλικίας.

Παλαιότερα άρθρα: