Γιατί είμαι υποψήφια με τη ΝΔ

κεντρική2 - Αντιγραφή
Διαβάστε επίσης

Η αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου δεν είναι πολιτικά ουδέτερη. Αντιπαρατίθεται από τη μια πλευρά, η φιλοευρωπαϊκή αντίληψη για το μέλλον της χώρας με τα ισχυρά αντανακλαστικά της ευθύνης και της αλήθειας και από την άλλη, οι αριστερόστροφες ιδεοληψίες, είτε αυτές εκφράζονται από τις δυνάμεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είτε έρχονται ως αποτέλεσμα των αδυναμιών του.

Ο κοινός τόπος της «πρώτης φοράς αριστερά» είναι η απραξία, η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια και ο φόβος.

Η απάντηση για να αποτραπεί μια όμοια συνέχεια και να υπερκεραστεί ο χαμένος χρόνος των επτά τελευταίων μηνών που πληρώσαμε ακριβά, δεν μπορεί να είναι η χαμένη ψήφος. Πρέπει να είναι η θετική πολιτική ψήφος, που μπορεί να δώσει μια νέα διοίκηση, σε μια νέα Ελλάδα που ανατέλλει.

Απαιτείται λοιπόν ενότητα, συσπείρωση και κινητοποίηση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν πως μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα. Που πιστεύουν στην Ελλάδα της ανάπτυξης και των ευκαιριών, στην Ελλάδα που απεμπλέκεται από το τέλμα του χθες για να διεκδικήσει το αύριο που της αξίζει.

Αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση της μόνης εγγυήτριας πολιτικής δύναμης για την ανατολή μιας καλύτερης Ελλάδας, συστρατεύομαι σε μια ρότα αξιοσύνης, αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής.

Ευρώπη Σ. Κοσμίδη,
Πολιτικός Μηχανικός

12002375_10207499658919039_332196566134285235_o

Παλαιότερα άρθρα: