Γιατί οι γυναίκες άνω των 40 προσελκύουν νεότερους άνδρες

ec3556e9fe09e72264501b703c986b07_XL
Διαβάστε επίσης

Οι περισσότερες γυναίκες όταν μεγαλώνουν αγχώνονται περισσότερο για την εξωτερική τους εμφάνιση και τη σεξουαλική ζωή τους. Υπάρχει, όμως, και μία καλή είδηση η οποία επιβεβαιώνεται από πολλές επιστημονικές μελέτες.

Η είδηση αυτή που δημοσιεύθηκε στο δομινικανικό περιοδικό EL DIA είναι ότι στην σεξουαλική ζωή των γυναικών η ποιότητα των επαφών βελτιώνεται με το πέρασμα των χρόνων.

Όταν οι γυναίκες φτάνουν στην ηλικία των 40 γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και τι ακριβώς είναι αυτό που τους αρέσει στο σεξ σύμφωνα με την Nieves Andrés Ramírez ψυχολόγο της ένωσης Castilla y León. Είναι πολύ πιθανόν στην ηλικία των 40 οι γυναίκες να έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν κόμπλεξ και ταμπού που τις βασάνιζαν όταν ήταν νεότερες…

Αλλά το καλύτερο της υπόθεσης είναι άλλο! Μετά τα 40 πετυχαίνουν και καλύτερους οργασμούς, σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την αμερικανίδα Debby Herbenick, του Ινστιτούτου του Kinsey.

Άλλη έρευνα του πανεπιστημίου του Τέξας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όταν οι γυναίκες γίνονται 40 η λίμπιντό τους ανεβαίνει γιατί οι ορμόνες τους ετοιμάζονται για την εμμηνόπαυση.

Επιπλέον, στις μέρες μας οι γυναίκες φροντίζουν στον εαυτό τους και δείχνουν πολύ ωραίες ακόμη κι όταν περάσουν τα 40. Ίσως είναι αυτός ο λόγος που συχνά οι μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες προσελκύουν νεότερους άνδρες…

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε