Γιατί τα… κοκόρια λαλούν το πρωί;

2f2fa46ea1e83bf72cc5bf3162324b9d_XL
Διαβάστε επίσης

«Ξέρετε γιατί τα… κοκόρια λαλούν πρωί – πρωί;» ρώτησε ο Γιάννης Ιωαννίδης όταν οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ του ζήτησαν να αποκαλύψει ποιον θα στηρίξει στις εκλογές.

Ο κόουτς πήρε δίπλα του τον Παναγιώτη Κοκκόρη, υποψήφιο της ΝΔ στην Α” περιφέρεια Θεσσαλονίκης και αφού αντάλλαξαν θερμή χειραψία απευθυνόμενος προς τις κάμερες, τους δημοσιογράφους και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Αυτή τη φορά οι πολίτες πρέπει να σκεφτούν λογικά προκειμένου να ψηφίσουν άλλους ανθρώπους γιατί η ψήφος τους έχει δύναμη. Ο Κοκκόρης είναι Κοκκόρης. Τα… κοκόρια λαλούν πρωί, πρωί. Αυτό σημαίνει δουλειά και αποτελεσματικότητα».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Γιάννης Ιωαννίδης εκφράζει δημοσίως με τόσο «ζωντανό» και ανοιχτό τρόπο την προτίμησή του προς τον Παναγιώτη Κοκκόρη ο οποίος διατέλεσε Γενικός Γραμματέας και είχε την ευθύνη στο ιδιαίτερα ευαίσθητο και νευραλγικό πόστο της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Την πρώτη φορά στην αρχή της προεκλογικής περιόδου ενώπιον του Παν. Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν εξίσου αποκαλυπτικός απαντώντας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο στην ερώτηση ψηφοφόρου του o οποίος ζήτησε να του προτείνει ποιον να ψηφίσει, αφού σε αυτές τις εκλογές δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος:

«Κοκκόρης και… ξερό ψωμί» απάντησε ο ξανθός κλείνοντας με νόημα το μάτι στον ψηφοφόρο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στο περιθώριο της σημερινής παρουσίασης του ψηφοδελτίου της ΝΔ, από αριστερά, ο πολιτευτής Ν.Δ. Στέργιος Κοβατσιάδης, ο κ. Κοκκόρης, ο κ. Ιωαννίδης και ο συνυποψήφιος του κ. Κοκκόρη, Αντώνης Σαμαράς.

Παλαιότερα άρθρα: