Γνώριζαν οι Βορίδης και Γεωργιάδης για το δημοσίευμα ΒΗΜΑτος περί Κατρούγκαλου ή μήπως ήταν και οι πληροφοριοδότες; (ΒΙΝΤΕΟ)

voridis-adonis
Διαβάστε επίσης

Σταχυολογεί ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και στην κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων οι Μάκης Βορίδης και Άδωνης Γεωργιάδης εμφανίστηκαν να γνωρίζουν για την «αποκάλυψη» του Βήματος της Κυριακής κατά του Κατρούγκαλου, σύμφωνα με το stokokkino.gr.

Για να είναι σίγουροι οι Βορίδης και Γεωργιάδης, ότι η απειλή για «δημοσίευμα – βόμβα» θα ακουστεί την επανέλαβαν και στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια στη Βουλή.

άντως σε κάθε περίπτωση το γεγονός, ότι οι δύο πρώην υπουργοί γνώριζαν για το δημοσίευμα από την Πέμπτη επιβεβαιώνει τη διασύνδεση του Βήματος με τη ΝΔ και αυτό, που χαρακτηριστικά είπε ο Γ. Κατρούγκαλος «συμβόλαιο διαπλοκής».

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναρωτήθηκε μιλώντας στον real.fm

«Μου προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση η σπουδή με την οποία έσπευσαν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης να υιοθετήσου ένα ρεπορτάζ, το οποίο κινείται στη σφαίρα της φαντασίας και μάλλον ο μόνος λόγος για τον οποίο πραγματικά μπορεί να είναι χρήσιμο είναι στον τομέα της λάσπης απέναντι στην κυβέρνηση.»

με πληροφορίες από stokokkino και tvxs

Παλαιότερα άρθρα: