Γιατί τα νεογέννητα πρέπει να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς   –   Εντυπωσιακές εικόνες από ψηφιδωτό στην μεγάλη πρωτοχριστιανική βασιλική στην Φιλιππούπολη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)   –   Ο νέος φόρος στον καφέ απασχολεί τους νέους (ΒΙΝΤΕΟ)   –   WoWo’s: «Δημιουργήστε φυσικά… Διαδώστε digital» στον Πειραιά   –   Αύξηση κατά 55% στα έσοδα των μουσείων για το πρώτο 8μηνο του 2016   –  

ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

11 September 2013

Today’s segment focuses on guarded optimism matching the administration’s new-found euphoria over reports of a primary surplus.

Για όσους αναζητούν ένα έγκυρο αγγλόφωνο βίντεο με ειδήσεις από την Ελλάδα, η παραγωγή GRXIT του Rizopoulos Post είναι η απάντηση. Κάθε μέρα η καταξιωμένη σε παγκόσμια ενημερωτικά δίκτυα δημοσιογράφος Ανθή Καρασάββα επιμελείται και παρουσιάζει ένα σύντομο βίντεο με ειδήσεις της Ελλάδας στην αγγλική γλώσσα, για όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στην Αθήνα.

Από το 2010 λόγω της δημοσιονομικής κρίσης η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος και οι καθημερινές εξελίξεις στην Αθήνα παρακολουθούνται συστηματικά από ένα μεγάλο τμήμα της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Για αυτό και το Rizopoulos Post ανάλαβε την πρωτοβουλία της παραγωγής αυτού του βίντεο με ειδήσεις από την Ελλάδα, ώστε με εγκυρότητα να μεταφέρεται σε όλο το διαδίκτυο ο παλμός της ελληνικής ειδησεογραφίας.

Ταυτόχρονα η Ανθή Καρασάββα με το καθημερινό της βίντεο GRXIT, ενημερώνει τη μεγάλη ελληνική ομογένεια που ζει στο εξωτερικό, ουσιαστικά και άμεσα, για τις βασικές ειδήσεις από την Ελλάδα δημιουργώντας μέσα από το Rizopoulos Post ένα σταθερό και αξιόπιστο δίαυλο πληροφόρησης κι επικοινωνίας.