Η «Αγνάντι ΟΕ» εκθέτει Τσίπρα και Παππά

tsipras-pappas
Διαβάστε επίσης

Σε εταιρία που συνεστήθη το 2007 και λύθηκε στο τέλος του 2015 μετείχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς. Η εν λόγω εταιρία με την επωνυμία «Αγνάντι ΟΕ» και άγνωστη λοιπή δραστηριότητα φαίνεται ότι έχει αποκτήσει ένα ακίνητο στη Σέριφο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα ΝΕΑ, ο Αλέξης Τσίπρας μεταβίβασε το μερίδιό του στην αδελφή του στις αρχές του 2010, ωστόσο τόσο η συμμετοχή του στην εταιρία, όσο και η μεταβίβαση του ποσοστού του δεν εμφανίζεται στις δηλώσεις πόθεν έσχες του. Ο Νίκος Παππάς παρέμεινε στην εταιρία έως τη λύση της, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2015, αλλά παραμένει άγνωστο εάν υπάρχει αναφορά για την εταιρία στις δηλώσεις πόθεν έσχες του.

Βάσει του ιδιωτικού συμφωνητικού της σύστασης Ομόρρυθμης Εταιρίας «Χ.Καραμάνος – Ν.Παππάς – Α.Τσίπρας Ο.Ε.», ο σκοπός της εταιρείας είναι η κατασκευή οικοδομών και η ανάληψη κατασκευαστικών εργολαβιών. Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Καραμάνος είναι πολιτικός μηχανικός, ο οποίος τον Ιούνιο του 2014 εξελέγη στο συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής και υπηρετεί ως αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.

πηγή: ΔΟΛ

Παλαιότερα άρθρα: