Η απίστευτη ατάκα του Μουρίνιο για τη σύζυγο του Μπενίτεθ

murinio
Διαβάστε επίσης

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πάντα ετοιμόλογος. Για όλους και για όλα έχει μια… πληρωμένη απάντηση, ειδικά για όσους προσπαθούν να αμφισβητήσουν τη δουλειά του. Το απέδειξε ακόμη μια φορά όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της συζύγου του Ράφα Μπενίτεθ για τη δουλειά του.

Η γυναίκα του Μπενίτεθ, Μονσεράτ Σεαρά, θέλοντας να αποθεώσει τον σύζυγό της, δήλωσε πριν μερικές ημέρες πως ο άντρας της αναλαμβάνει ομάδες που έχει αφήσει ο Μουρίνιο προκειμένου να συμμαζέψει τα λάθη του Πορτογάλου. «Εμείς τακτοποιούμε όσα λάθη αφήνει πίσω του ο φίλος μας ο Μουρίνιο. Είναι λογικό να συμβαίνει εφόσον είναι λίγοι οι καλοί προπονητές», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπενίτεθ για να έρθει η αφοπλιστική απάντηση του Πορτογάλου.

«Η σύζυγος του Μπενίτεθ μάλλον είναι μπερδεμένη και δεν το λέω για αστείο. Έφυγα από την Τσέλσι και με αντικατέστησε ο Ντι Ματέο,αποχώρησα από τη Ρεάλ και ήρθε ο Αντσελότι. Στη μοναδική ομάδα που αμέσως μετά από εμένα, ανέλαβε ο Μπενίτεθ ήταν η Ίντερ και μέσα σε έξι μήνες κατέστρεψε την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο. Θα έλεγα, λοιπόν, στην γυναίκα του Μπενίτεθ να ασχοληθεί περισσότερο με τη δίαιτα του συζύγου της και να μην μιλάει για εμένα», απάντησε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τσέλσι, αφήνοντας άφωνο το ζεύγος αλλά και τους εκπροσώπους Τύπου.

Παλαιότερα άρθρα: