Η Bild αναδημοσιεύει το πρωτοσέλιδο της Kontranews

13d5fefd95d59ea8d4f0e43fc36a1abb_XL
Διαβάστε επίσης

Δείτε τι έγραψε για την Kontranews η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ευρώπης και μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου.  “Αθήνα – Γιγαντιαία απήχηση στην Ελλάδα είχε το άρθρο «Ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα» που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σάββατο!” αναφέρει το δημοσίευμα της Γερμανικής Bild.

 

“Πολλά Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν το άρθρο του Kai Diekmann στο οποίο αναφέρεται ότι «οι Έλληνες ήθελαν ένα καλύτερο μέλλον, όπου οι γονείς μπορούν να φροντίσουν τα παιδιά τους και τους νέους να μην βυθίζονται στην απόγνωση. Ένα μέλλον στο οποίο μια οικονομικά ισχυρή Ελλάδα κάνει τους ανθρώπους περήφανους»”, συνεχίζει η εφημερίδα.

Η ελληνική εφημερίδα «kontra», μία από τις δέκα μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας, έβαλε το σχόλιο του Kai Diekmann  στην πρώτη σελίδα της. Στο σημείο, όπου ο ιδιοκτήτης της «kontra» Γιώργος Κουρής στη στήλη του «kontra σε όλα», γράφει.

 

«Ο Κάι Ντίκμαν γράφει το κύριο άρθρο της “kontranews” έγραψε ο Γ. Κουρής και τόνισε, «ελπίζουμε ότι η Γερμανική και η Ελληνική Κυβέρνηση θα συζητήσουν σοβαρά αυτή την άποψη.»

 

Το πρωτοσέλιδο της «kontranews» γράφει: H BILD ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ «ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ»
Παλαιότερα άρθρα: