Η δικαστική διαμάχη της Ε. Μελέτη με τη βουλευτή Χίου Μαρία Σταυρινούδη

meleth stayrinoudh
Διαβάστε επίσης

​Σε δικαστική διαμάχη με την βουλευτή Μαρία Σόδη – Σταυρινούυδη – η οποία προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την εμφάνισή της στην ορκωμοσία της – βρέθηκε στο παρελθόν η Ελεονώρα Μελέτη.

Η νέα βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη Σόδη στο παρελθόν ήταν συνιδιοκτήτρια της εταιρίας «Mastic Spa», της οποίας κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Εκείνο το διάστημα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Mastic Spa», ήταν ο πρώην σύζυγος της βουλευτίνας, Γιώργος Σόδης, ενώ η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, ήταν μέλος του διοικητικού της συμβουλίου.

Κάποια στιγμή, η Ελεονώρα Μελέτη, σύμφωνα με το star, είδε πως η εταιρία αδυνατούσε να την πληρώσει. Έτσι, αποφάσισε να καταφύγει στα δικαστήρια, όπου της επιδίκασαν το ποσό των 49.500 ευρώ, τα οποία όμως δεν έλαβε ποτέ.

Όταν η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε πως η «Mastic Spa» προχωρά σε εκκαθάριση, κατέθεσε αγωγή εναντίον της, για δόλια πτώχευση. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας (η κυρία Σταυρινούδη-Σόδη και ο σύζυγός της), διαβεβαίωναν τότε πως θέλουν να αποδώσουν τα οφειλόμενα, όμως η οικονομική δυσπραγία δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια.

Συμβόλαιο με την «Mastic Spa» όμως, είχε υπογράψει και η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, η οποία έλαβε τελικά τα χρήματά της (για τα τρία χρόνια που ήταν πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας), αλλά μετά από πολλές πιέσεις και συγκρούσεις.

Παλαιότερα άρθρα: