Η δύναμη είμαστε όλοι Εμείς, Συνεχίζουμε!

anakiklosi
Διαβάστε επίσης

Παναττική κινητοποίηση για να συγκεντρωθούν καπάκια για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Ομάδα εθελοντών από τους Δήμους Αθηναίων και Αλίμου κινητοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένου σε θέματα εθελοντισμού, Συμβούλου 3ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων, Βαγγέλη Ξυδέα για τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων καπακιών, τα οποία θα ανακυκλωθούν με σκοπό να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από αυτά.

Ο Βαγγέλης Ξυδέας και η ομάδα εθελοντών κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν περίπου 50.000 χλ. τμχ καπακίων, τα οποία και παρέδωσαν στον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, Βιγλα Αθανάσιο.

Τα καπάκια τα όποια συγκεντρώθηκαν και αποτελούν προσπάθεια όλων των εθελοντών που συμμετείχαν στη δράση επαρκούν για την αγορά ενός καινούριου και καλής ποιότητας αμαξιδίου.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Ξυδέα είναι το εξής: “Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!! Εμείς συνεχίζουμε, η Παρέα μας Μεγαλώνει!! Προσέχουμε το Περιβάλλον, στηρίζουμε την Ανακύκλωση!!”

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Τράπεζα της Ελλάδος, στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, στα «120 Ενωμένα Εργοστάσια», στον Αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, στον Πρόεδρο ΟΠΑΝΔΑ Χρήστο Τεντόμα, στον Πρόεδρο ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και στον Αντιδήμαρχο Αλίμου Δημήτρη Δημάκη.

Καθώς και στους Εθελοντές: Αθανασάκη Σάκη, Χασάν Ράηφ, Μαλαπέτσια Διάνυση, Λάσκαρη Τάκη, Παπαδέα Γιώργο, Θεωδορόπουλο Δημήτρη, Κανελλοπούλου Ρούλα, Μωραιτάκη Γιώργο, Αναγνωστόπουλο Σπύρο, Τσαβάλου Νάσια, Παπαδάκη Δημήτρη, Βασιλόπουλο Κώστα.

Στοιχεία επικοιοωνίας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών:

Διεύθυνση: Όθωνος Σταθάτου 37-39, Αθήνα 111 45
τηλέφωνο: 210 8312740, 210-8327011
fax: 210 8310344
email: [email protected]

unnamed (1)

unnamed

Παλαιότερα άρθρα: