Η Ελληνικός Χρυσός απαντά στον Πάνο Σκουρλέτη: «Η εταιρία δεν θα εμπλακεί σε κανένα προεκλογικό παιχνίδι»

metalleia-kasandras
Διαβάστε επίσης

Με ανακοίνωση τύπου η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός απαντά στον Πάνο Σκουρλέτη και στα προεκλογικά παιγνίδια εις βάρος της εταιρείας. 

«Η Ελληνικός Χρυσός δεν θα εμπλακεί σε κανενός είδους προεκλογικό παιχνίδι. Θα επιμείνει με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει στην επικράτηση του δίκαιου τόσο για την εθνική οικονομία, όσο και για την τοπική κοινωνία, το περιβάλλον και την επιβίωση των χιλιάδων εργαζομένων της.

Όμως ο κ. Σκουρλέτης, αντί να επιλέξει έστω και την ύστατη στιγμή την λύση της συνεννόησης και της συνεργασίας με την Ελληνικός Χρυσός, όπως επανειλημμένα άλλωστε του έχουμε ζητήσει, συνεχίζει τις καθημερινές του επιθέσεις που στερούνται αλήθειας και επιστημονικής εγκυρότητας.

Τελευταίο του πυροτέχνημα η δήθεν εξαγωγή παράνομων τοξικών υλικών από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε περιοχή της Κίνας!

Έλεος!!!

Ας αναλογιστούν όλοι πως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα πρέπει να ξανακαθίσουμε σε 20 ημέρες στο ίδιο τραπέζι, η εταιρία και η οποιαδήποτε Κυβέρνηση προκύψει, καθότι το κράτος έχει ζωτικά συμφέροντα από αυτήν την επένδυση. Αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία δεν μπορεί να την αποφύγει κανείς, όπως δεν μπορεί να αποφύγει και το γεγονός πως δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν ότι διαθέτει περισσότερη κοινωνική ευαισθησία από εμάς.

Προτείνουμε λοιπόν, και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί, να σταματήσετε να χάνετε την ψυχραιμία σας και να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι κάθε φορά που εκτοξεύετε αβάσιμες επιθέσεις φουντώνουν επεισόδια.

Προτείνουμε λοιπόν, ν’ αρχίσει μεταξύ μας μία διαδικασία συνεννόησης για αληθινή και έγκυρη ενημέρωση για να μην πέφτετε θύματα αβάσιμων πληροφοριών από τους ανεύθυνους και μηδενιστές.»

Παλαιότερα άρθρα: