Η λίστα Νικολούδη και τα τσακάλια του πολιτικού συστήματος‏

tsakalia-620x330
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Διονύσης Σταμάτης

Όπως ένα σάπιο κουφάρι ζώου στη σαβάνα ζέχνει ανυπόφορα και τα περισσότερα ζώα απομακρύνονται με αηδία εκτός από ύαινες, όρνια και τσακάλια που ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποιό θα φάει περισσότερη νεκρή σάρκα, έτσι και το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα εκπέμπει δυσωδία με πολιτικούς, εκδότες, δημοσιογράφους και άλλους επιχειρηματίες να γεύονται όσο μπορούν ακόμη την αθωράκιστη οικονομία μας. Πολλοί από αυτούς έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό γνωρίζοντας το σύστημα από μέσα με πρώτους και καλύτερους πρώην υπουργούς οικονομικών σύμφωνα με καταγγελία του πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου στον Αντένα. Ονόματα γνωστά σε όλους μας που περιέχονται στη λίστα Νικολούδη. Όλοι υποψιαζόμασταν αλλά κανείς δε τολμούσε να πει κάτι διότι οι εμπνευστές αυτού του κόλπου έφτιαξαν νόμους παραγραφής αδικημάτων ή μη ευθύνης υπουργών. Οι πολιτικοί των μνημονίων ψήφιζαν αλλότρια προς το συμφέρον του λαού νομοθετήματα και το επίκτητο καθήκον τους ήταν να σωθούν οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζες με ταυτόχρονη διάλυση της ελληνικής οικονομίας.

Ταυτόχρονα, οι έχοντες έβγαλαν τα φράγκα τους σε τράπεζες του εξωτερικού , 100δις ευρώ, με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς διότι οι ίδιοι δεν πίστευαν σε αυτά που παρότρυναν στον απλό έλληνα.

Όλη αυτή η κατάσταση πρέπει να εμπνεύσει τα περισσότερα πανεπιστήμια στο κόσμο να αναθέσουν στους φοιτητές τους εργασίες για το πώς διαφθείρεις, διαλύεις , πτωχεύεις μία χώρα μέλος της ΕΕ. Σίγουρα θα είναι η ποιο ενδιαφέρουσα διδακτορική διατριβή.

Σήμερα γίνεται μια προσπάθεια ανοικοδόμησης της χώρας παρά τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων και της εσωτερικής ολιγαρχίας και των εκπροσώπων της.

Η λίστα Νικολούδη έχει όλα τα ονόματα των μπουμπουκιών που άνθησαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό. Να φορολογηθούν όλοι τους έκτακτα για να ικανοποιηθούν και οι αχόρταγοι πιστωτές που οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας φόρτωσαν. Καιρός να ενημερωθεί ο έλληνας. Είναι απαίτηση όλων μας.

Παλαιότερα άρθρα: