Η «Μέρκελ» πρωταγωνίστρια σε ΒΙΝΤΕΟ υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων

809741de9ab0e8bc0124ecac50ea2c07_XL
Διαβάστε επίσης

Το περιοδικό Straight! χρησιμοποίησε την «Άνγκελα Μέρκελ» προκειμένου να διαφημίσει το πρώτο τεύχος του το οποίο απευθύνεται σε ομοφυλόφιλες γυναίκες.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε την Τετάρτη και το διαφημιστικό σποτ έχει τίτλο: «Όλοι στην Ευρώπη μισούν τη Μέρκελ; Ναι, εκτός από αυτή τη γυναίκα…».

Το βίντεο δείχνει μία σωσία της Γερμανίδας Καγκελαρίου να κοιτά το κινητό της μπροστά σε ένα παράθυρο και να ακούγεται από το ραδιόφωνο ότι το 62% των Γερμανών είναι υπέρ του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Η σωσίας γυναίκα δείχνει απογοητευμένη ώσπου εμφανίζεται μία νέα γυναίκα που την αγκαλιάζει και τη φιλάει.

Στο δεύτερο μέρος του κλιπ η «Μέρκελ» φοράει ένα φόρεμα ξεκούμπωτο από τη μέση και πάνω. Τότε εμφανίζεται η κοπέλα σκεπασμένη με ένα σεντόνι και της ανεβάζει το φερμουάρ αφού την φιλάει τρυφερά στην πλάτη.

Να σημειωθεί ότι η Άνγκελα Μέρκελ έχει δηλώσει ότι είναι κατά του γάμου των ατόμων του ιδίου φύλου, αφού όταν ήρθε αντιμέτωπη με έναν γκέι έφηβο είπε ότι για την ίδια γάμος είναι η ένωση ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

Παλαιότερα άρθρα: