Η νέα τάση στις selfie απαιτεί φωτογραφίες τραβηγμένες χωρίς χέρια

new_selfiestyle
Διαβάστε επίσης

Ο Seth Schneider σκέφτηκξε έναν νέο τρόπο να τραβιούνται οι selfies και το εγχείρημά του, όπως ήταν φυσικό, τρέλανε τους φανατικούς του είδους που σπεύδουν να τον αντιγράψουν.

Ο φοιτητής από την Β. Καρολίνα ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια selfie στην οποία χτυπά με τα χέρια του παλαμάκια, ενώ το κινητό του βρίσκεται στον αέρα, λίγο πριν πέσει στο πάτωμα. «Σήμερα είναι η πιο περήφανη μέρα της ζωής μου. Κατάφερα επιτυχώς να με τραβήξω φωτογραφία ενώ κάνω high-five στον εαυτό μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του, που μετρά αυτή τη στιγμή περισσότερες από 170.000 κοινοποιήσεις και πάνω από 440.000 likes.

Η κίνηση του ήταν θέμα χρόνου να εμπνεύσει χιλιάδες μιμητές, αν κι όσοι το δοκίμασαν κάνουν λόγο για εγχείρημα πολύ δυσκολότερο από όσο δείχνει. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη selfie αποκλείει την χρήση timer.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι φιλόδοξοι αντιγραφείς του Schneider είναι να γυρίσουν την κάμερα στα τηλέφωνά τους σε selfie mode και στη συνέχεια ταυτόχρονα να πατήσουν το κουμπί λήψης φωτογραφίας, να πετάξουν το κινητό στον αέρα και να χτυπήσουν παλαμάκια.

Κάποιοι το καταφέρνουν. Κι όσοι απέτυχαν, ενδεχομένως αυτή τη στιγμή στενοχωριούνται περισσότερο για το smartphone τους που έπεσε στο πάτωμα, παρά για το ότι δεν τα κατάφεραν.

selfie

Παλαιότερα άρθρα: